top of page
1bb24edf-b2e3-4c34-acf3-bf63e66e1cf6.jpg

Cedwin Sandanam

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do, and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

Om Cedwin

Sedan 2005 är Cedwin Sandanam konstnärlig ledare och dirigent  för Sveriges mest kända gospelkör, Tensta Gospel Choir.  De har stått på scener som Kungliga Operan, uppträtt i ”Allsång på Skansen” och blivit inbjudna att sjunga för både Kungen och påven. 2021 skildrades kören i en dokumentärfilm, ”Kören – en film om Tensta Gospel Choir” och i 2022 mottog de Sveriges äldsta musikpris ”Spelmannen”. Samma år var Cedwin en av värdarna i Sommar i P1 där han pratade en del om sin relation till kören och tro. 

 

Cedwin är van workshopledare till grupper om 10-1500 personer och i februari 2023 startade han Sthlm Mass Choir, en 500 röster stark kör som är öppen för ALLA. Han leder sina körer med energi och entusiasm och får alla körsångare att sjunga med en glädje och kraft som kanske till och med överraskar dem själva.

 

Missa inte att få ta del av Cedwins fantastiska ledning och inspiration! Han kommer att vara körledare under sommargospels alla körövningar samt leda workshoppen Find your swag.

FIND YOUR SWAG - FREDAG 12/7 kl.19.30

Cedwin Sandanam leder workshop där vi får utforska och utveckla vår förmåga att lyssna, imitera och träna på att få till ett visst sound, rytm, känsla, uttryck och attityd - Find your swag!

bottom of page