top of page
6c850356-9e94-405a-be45-b8a10219e39d.jpg

Information

program

Sommargospel på Öland 11-14 juli 2024 v.3.1.jpg

Logi

Logi ingår inte i avgiften.

Om du vill bo på Klintagården, gå in på www.klintagarden.se för att kolla tillgänglighet och priser.

Behöver ni hjälp så tveka inte att mejla oss på sommargospel@klintagarden.se så hjälper vi till!

Sova i gröna lakan

Musikerworkshops

Även som musiker kommer du att dra stor nytta av dessa dagar. Utöver att lära dig att skapa det perfekta gospelsoundet på ditt instrument kommer vi att lägga fokus på att skapa en stark gemenskap i kompbandet. Vi kommer att utforska vad som är viktigt att tänka på när vi spelar, och vi kommer att reflektera över för vilka vi spelar och vilken känsla vi vill förmedla. Det handlar inte bara om att spela rätt toner, utan också om att förmedla budskapet och känslan bakom musiken till lyssnarna på ett meningsfullt sätt. Kom och utforska musiken med oss och låt oss tillsammans skapa magi på scenen!

band Performance

GospelChurch

På söndag firar vi gudstjänst, "GospelChurch" där kören deltar

Kors och moln

Körworkshops

Att sjunga i kör är en av de mest härliga aktiviteter som en kan göra. Det är också en av de livskomponenter som kan främja både fysisk, psykisk, existentiell hälsa. I en kör kan du möta människor som du annars kanske inte skulle träffa på i din vardag. Det finns en möjlighet att mötas jämlikt. För var och en kommer med sin unika röst och ton som tillsammans med andras skapar en klang och magi som fyller alla sinnen. Gospelmusiken inbjuder till rörelse, andningsteknik och energi. Att sjunga, musicera och röra sig tillsammans med andra kan skapa positiva sociala strömningar, och det har god inverkan på både kropp och själ. 

 

Dyk in i gospelns värld med energifyllda körworkshops. Utforska harmonier, rytm och självuttryck med professionella handledare. Lär dig att lyfta din sång till nya höjder.

Choir Performing

Konserter

Stor konsert med bla Kiralina Salandy som gästartist kommer anordnas där alla sommargospel-sångare kommer att delta

thumbnail_IMG_1941.jpg

Mat

Lunch ingår fredag samt lördag

Frukost går att köpa i restaurangen samt att grillkvällar kommer att ordnas

matservering
bottom of page